Verhuizing Eindhoven

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

  • Een verhuizer voor €17,50 per uur
  • Twee verhuizers voor €32,50 per uur
  • Verhuizingen vanaf €125,-

Verhuizing Eindhoven

Een verhuizing in Eindhoven is niet altijd een gemakkelijke klus. Vaak komt er meer bij kijken dan er van tevoren was gedacht. Verhuis Veilig heeft al 12 jaar ervaring met het organiseren en uitvoeren van verhuizingen. Een verhuizing in Eindhoven is voor onze gediplomeerde verhuizers een eitje. Wij kunnen uw complete verhuizing in Eindhoven van deur tot deur verzorgen, of aleen helpen met het een en ander. Als u Verhuis Veilig kiest, kunt u gebruik maken van onze verhuisdozenservice in Eindhoven, waar u gratis onze verhuisdozen mag gebruiken. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Bedrijfsverhuizing Eindhoven

Verhuis Veilig is er ook voor uw Bedrijfsverhuizing in Eindhoven! We verzorgen complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de verhuizing door ons laten verzorgen en kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten als verhuizers. Wij maken een projectplanning voor de bedrijfsverhuizing in Eindhoven. Zo laten wij niets aan het toeval over en bent u verzekerd dat alles goed verhuisd wordt. We gaan snel en efficiënt te werk, zodat u geen kostbare werktijd van uw werknemers verliest. Of u nu intern verhuist of naar een geheel ander pand, u zit goed bij Verhuis Veilig. Vraag nu bij ons een vrijblijvende offerte aan voor uw bedrijfsverhuizing in Eindhoven!

Verhuisbedrijf Eindhoven

Wilt u een zorgeloze verhuizing? Dat kan! Wij zijn een erkend verhuisbedrijf in Eindhoven met veel ervaring in het efficiënt en veilig verhuizen van uw inboedel van deur tot deur. Ons team van gediplomeerde verhuizers zal ervoor zorgen dat u binnen een dag al op uw vertrouwde bank in uw nieuwe woning zit. Daarbij bent u voor alles verzekerd als u uw verhuizing door Verhuis Veilig laat verzorgen. We staan tevens bekend als een relatief goedkoop verhuisbedrijf in Eindhoven. We zetten een op maat gemaakte projectplanning uit voor uw verhuizen en hanteren die prijs, ook als het langer duurt dan verwacht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!