Senioren

Verhuizing

1 Verhuizer

€17,50

2 Verhuizers

€32,50

Opslag vanaf €10,- 1e maand gratis

Wij leggen ons steeds meer toe op seniorenverhuizingen

Verhuis Veilig is de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Door de vergrijzing in Nederland wordt dit een groeiende doelgroep voor Verhuis Veilig. Wij hebben gemerkt dat deze doelgroep ook net wat meer zorg en aandacht vergt.

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is voor veel senioren op een gegeven moment onvoorkombaar om te moeten verhuizen naar een aanleunwoning of een zorgcentrum. Behalve dat het een moeilijke periode is voor de ouders, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. Verhuis Veilig wil graag dit proces op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol.

 

Extra diensten

Verhuis Veilig heeft ook extra diensten voor seniorenverhuizingen, zoals het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen en het op zijn plaats zetten van uw meubelen tot het volledig organiseren van de gehele verhuizing met in- en uitpakken, administratieservice en schoonmaakservice.

Tevens past Verhuis Veilig standaard welbekende 65+ korting toe op elke senioren verhuizing.

Postadres

Marijke Meustraat 32
4818 LV Breda

Contact

0657486122

Call Now ButtonBel ons