Transport

Met 12 vestigingen in heel Nederland staan we sterk bij u in de regio!

  • Een verhuizer voor €17,50 per uur
  • Twee verhuizers voor €32,50 per uur
  • Verhuizingen vanaf €125,-

Transport van goederen

Verhuis Veilig vervoert bijna alles. Van witgoed, glaswerk en hightechapparatuur tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels, Verhuis Veilig kan het voor u vervoeren!

We beschikken over de modernste luchtgeveerde vrachtwagens, die net als de bestelbussen en aanhangers voorzien zijn van een hydraulische laadklep. Hiermee is gemakkelijk en veilig laden en lossen gegarandeerd. Ook bieden wij eindeloze mogelijkheden voor bedrijven die ondersteuning kunnen gebruiken bij logistieke problemen. Razendsnelle levering van producten aan uw winkels een probleem? Niet voor Verhuis Veilig! Wij denken met u mee over de mogelijkheden van vervoer. Transport binnen- en buitenland, Verhuis Veilig is een internationaal transport- en verhuisbedrijf.

Logistieke afdeling

Onze logistieke afdeling is een belangrijke schakel bij uw transporten. Zij regelen alle benodigde zaken voor uw goederen, wat betreft het transport en de bezorging van uw goederen op de nieuwe locatie. Of uw spullen nu over de Nederlandse of buitenlandse wegen worden vervoerd, Verhuis Veilig regelt het deskundig en snel. Ook hier wordt rekening gehouden met de juiste verpakking van uw goederen. U wilt tenslotte verzekerd zijn van de veiligheid van uw kostbaarheden tijdens het transport.

Klik hier voor het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.