Veelgestelde

Vragen

Frequently Asked Questions (FAQ)

Wat kost het aanvragen van een offerte bij Verhuisbedrijf Verhuis Veilig?

Het aanvragen van een verhuisofferte is bij ons geheel gratis en vrijblijvend.

Wat kost een verhuizing door Verhuisbedrijf Verhuis Veilig?

De prijs van een verhuizing is afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en eventueel (de-)montagewerk zijn mede bepalend voor de uiteindelijke prijs. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig komt graag bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangt u de exacte prijsopgave in een gratis en vrijblijvende offerte.

Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Verhuisbedrijf Verhuis Veilig?

Via onze website kunt u een verhuisofferte aanvragen. Wij streven ernaar om binnen 24u contact met u op te nemen. De verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig inventariseert uw wensen en bespreekt de mogelijkheden. Daarna ontvangt u van ons een offerte op maat waarin alle gemaakte afspraken duidelijk zijn omschreven.

Hoe lang van te voren moet ik Verhuisbedrijf Verhuis Veilig inschakelen?

Wij adviseren altijd z.s.m. contact op te nemen met Verhuisbedrijf Verhuis Veilig zodra u weet dat u gaat verhuizen. Dan kunnen wij uw verhuizing alvast inplannen en u goed begeleiden met de voorbereidingen. Omdat een verhuisdatum niet altijd goed is in te schatten, zijn wij flexibel in onze planning.

Kan ik ook een deel van mijn inboedel laten verhuizen?

Het is geen probleem om slechts een deel van uw inboedel door Verhuisbedrijf Verhuis Veilig te laten verhuizen. Onze verhuisadviseur komt bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek te inventariseren wat uw wensen zijn. U bepaalt altijd zelf welk deel van de verhuizing u wilt uitbesteden aan Verhuisbedrijf Verhuis Veilig.

Wanneer wordt het verhuismateriaal geleverd of opgehaald?

Als u verhuismateriaal zoals dozen of pakpapier nodig heeft, belt u Verhuisbedrijf Verhuis Veilig. De verhuisdozen, inpakmateriaal en labels kunnen maximaal 1 maand van te voren worden aangevraagd via de email en worden dan binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd. Na de verhuizing kunt u op uw gemak alle dozen uitruimen. U heeft hiervoor maximaal 3 weken en dient de verhuisdozen dan weer aan te bieden aan ons via de email. Wij maken een afspraak en halen de dozen bij u op!

Transporteren en verhuizen jullie zelf de verhuizingen?

Verhuis Veilig De is een verhuisbedrijf met eigen verhuisauto’s en voert uw verhuizing bij voorkeur altijd zelf uit.

Voert Verhuis Veilig ook Bedrijfsverhuizingen uit?

Ja, Verhuis Veilig voert ook bedrijfsverhuizingen uit, zowel Nationaal als Internationaal.

Hoe lang van tevoren moet ik beginnen met het aanvragen van een offerte voor een Internationale Verhuizing?

Ons advies is zo vroeg mogelijk een offerte aan te vragen, zo kunt u zich beter voorbereiden op uw internationale verhuizing.

Werken jullie samen met andere bedrijven?

Ja, Zo voert Verhuis Veilig de Internationale Verhuizer ook verhuizingen uit voor ander verhuisbedrijven, maar ook voor verhuisadviseurs, verhuismakelaars en verhuis bemiddelaars.
Wij verhuizen zelf binnen de EU en hebben een partner voor verhuizingen buiten de EU. Wij verhuizen over de hele wereld.

Heeft Verhuisbedrijf Verhuis Veilig een checklist voor mijn verhuizing?

Om uw verhuizing goed voor te kunnen bereiden en op de dag zelf vlekkeloos te laten verlopen, ontvangt u van uw verhuisadviseur van Verhuisbedrijf Verhuis Veilig een checklist. Deze kunt u downloaden onder de header; Checklist verhuizen.

Wat doe ik met mijn huisdieren als ik verhuis?

Voor honden en katten is een verhuizing vaak een ingrijpende gebeurtenis. Verhuisbedrijf Verhuis Veilig raadt u daarom aan om uw hond of kat tijdelijk elders te laten logeren. Een alternatief is om uw hond in een bench te laten en uw kat in de badkamer onder te brengen. Op die manier ervaren zij nog enige rust en hebben ze zo min mogelijk last van alle drukte tijdens de verhuizing. Knaagdieren kunt u het best in uw eigen auto vervoeren of als laatste laten meerijden in de verhuiswagen. Om spetteren en klotsen voor de vissen te voorkomen, adviseren wij om een vissenkom of klein aquarium zo leeg mogelijk te halen en af te dekken met opgeblazen boterhamzakjes.

Kan ik in het weekend verhuizen?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij Verhuisbedrijf Verhuis Veilig kunt u in het weekend verhuizen. Hier is zelfs geen toeslag aan verbonden. Bespreek met uw verhuisadviseur wat de mogelijkheden voor u zijn.

Postadres

Marijke Meustraat 32
4818 LV Breda

Contact

0657486122

Call Now ButtonBel ons